Activiteiten

Zorghotel

Het aanbod van Exclusive Treatment B.V. is gericht op kinderen uit instellingen, crisisopvangen, behandelgroepen, gezinshuizen en thuiswonenden. Wij bieden de mogelijkheden om een weekend bij ons te verblijven of een break door de weeks.
Zo even weg te zijn van de dagelijkse verplichtingen. Wij bieden de cliënten een zorg weekend van 24-uur bij een hotel die geschikt is voor de doelgroep. Wij passen onze zorg aan, naar de behoefte van onze cliënten. De duur van het weekendverblijf is van vrijdagmiddag 18.00 tot zondagmiddag 18.00 uur.

Tijdens deze weekenden krijgen onze cliënten:

24-uurs begeleiding (twee) overnachtingen Ontbijt, lunch en avondeten Dagbestedingsactiviteiten

Dagbesteding

Wij willen graag dat jongeren bezig blijven. Jongeren moeten zich niet alleen of verlaten voelen. We geven hun hoop en vertrouwen. Dit doen wij door veel liefde en aandacht te besteden aan de jongeren. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan hun denk- en levenswijze.

 

Break

Kinderen/Jongeren kunnen ook een Break bij ons krijgen, een Break is een dag door de weeks dat kinderen even tot rust laat komen het houd dus in dat wanneer het dreigt uit de hand te lopen of spanning hoog zijn dat ze voor een halve dag bij ons kunnen komen voor ontspanning. Zelfredzaamheid en zelfvertrouwen staan centraal bij ons.

De Professionals / Team

Exclusive Treatment B.V is een krachtig team met een groot zorghart dat bestaat uit professionals met verschillende expertise, die deskundig te werk gaan. Bij ons staat respect, duidelijkheid, transparantie en empathie tonen voor onze klanten voorop.