Over ons

Exclusive Treatment B.V staat voor integer, vakbekwaam en kwaliteit. Ons team bestaat uit verschillende professionals die zich inzetten voor jong en oud. Exclusive Treatment B.V richt zich vooral op kwaliteit en het leveren van de juiste zorg op maat.

Exclusive Treatment B.V biedt onze klanten de kans om te werken aan zelfredzaamheid en keuzevrijheid in de zorg die zij willen ontvangen. Samen met ons team helpen wij u hierbij zodat u de juiste zorg krijgt. Er is ruimte om te werken aan sociale persoonlijke functionering zelfredzaamheid. U ontvangt de juiste begeleiding, ondersteuning en coaching voor jong en oud met een exclusieve hulpvraag ongeacht de beperking. Wij staan voor openheid en komen alleen beloftes na die wij kunnen realiseren.

Zorghotel

Het aanbod van Exclusive Treatment B.V. is gericht op kinderen uit instellingen, crisisopvangen, behandelgroepen, gezinshuizen en thuiswonenden. Wij bieden de mogelijkheden om een weekend bij ons te verblijven of een break door de weeks.
Zo even weg te zijn van de dagelijkse verplichtingen. Wij bieden de cliënten een zorg weekend van 24-uur bij een hotel die geschikt is voor de doelgroep. Wij passen onze zorg aan, naar de behoefte van onze cliënten. De duur van het weekendverblijf is van vrijdagmiddag 18.00 tot zondagmiddag 18.00 uur.

Tijdens deze weekenden krijgen onze cliënten:

24-uurs begeleiding (twee) overnachtingen Ontbijt, lunch en avondeten Dagbestedingsactiviteiten

Dagbesteding

Wij willen graag dat jongeren bezig blijven. Jongeren moeten zich niet alleen of verlaten voelen. We geven hun hoop en vertrouwen. Dit doen wij door veel liefde en aandacht te besteden aan de jongeren. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan hun denk- en levenswijze.